På väg hem efter en 10 timmar lång arbetsd...

bild0571 (MMS)

På väg hem efter en 10 timmar lång arbetsdag... Jag är riktigt trött nu. Hoppas att ni har haft en fin måndag!


Söndag!

Idag har vi haft en riktig söndag här hemma. Det har med andra ord inte hänt så mycket. Barnen har haft energi till tusen och lekt högt och lågt, maken har vart lite bakfull och jag har vart extremt söndagstrött. Ändå har jag inte kommit i säng än utan sitter här... Den här veckan väntar en del övertid på jobbet så det kommer att bli några långa dagar, bäst att krypa ner under täcket. Hoppas att ni har haft en fin söndag!

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2125892/mamma-till-3?claim=ezmryu7rcqn">Följ min blogg med bloglovin</a>

Godnatt!

bild0575 (MMS)

Godnatt!


Bjuder på en bild från dagens snölek. Pojk...

bild0573 (MMS)

Bjuder på en bild från dagens snölek. Pojkarna ramlade av snowracern när maken körde.


Lördag!

Det blev inte riktigt så mycket fredagsmys som jag hade planerat igår... Maken kom hem strax innan Idol och då hade barnen redan tröttnat på att vänta på mat. Dottern däckade i soffan vid 18.30 med 39,2 i feber. Pojkarna fick gröt och macka vid 19 tiden istället för tacos. Jag och maken fick äta tacos för oss själva framför Idol medan pojkarna åt russin och dottern stensov i soffan.

Idag har vi inte gjort så mycket. Dotterns feber har lagt sig, hon sov 18.30 - 8.30. Hon har en förmåga att sova bort sina sjukdommar. Vi har varit ute en sväng och skottat snö alla 5 samt dragit runt barnen på pulka och snowracer en sväng. Maken ska snart åka på årsfest för fotbollsklubben och jag tänkte mysa i soffan med barnen.

Nu är det sluut på veckan,

nu är det dax för fredaaaasmyyys! (barnens favoritsång, den sjöng de redan imorse på väg till dagis/skola)
Här hemma hos oss står det tacos, Idol, chips och popcorn på dagordningen. Bara maken kommer hem från jobbet först. De har haft några inventeringsdagar och är nu inne på slutspurten...

Hoppas stt ni har en mysig fredag med!


Seg...

...är ordet för den här dagen!
Har haft ont i huvudet hela dagen, det har inte hjälpt med tabletter eller nåt. Tog t.o.m lunch tidigare för att se om det skulle gå över efter lite mat i magen. När inte det hjälpte smaskade jag i mig en chokladboll för att se om det var sötsuget som gjorde sig påminnt rejält...... Nedå, det är noga bara vila som hjälper idag. Så nu när barnen har lagt sig ska jag sätta mig i soffan och kika på tv och inte göra nåt mer idag. Paradise Hotel börjar nu ju. Jag är löjligt förtjust i dokusåpor, hur dåliga de än är. Vet inte vad det är som lockar. Den lilla lilla glimten in i någon annans liv kanske?

Längtar till sommaren... Kanske lite tidig...

bild0502 (MMS)

Längtar till sommaren... Kanske lite tidigt att göra det innan vintern dragit igång helt, men jag är en sommartjej!


Klar för nu...

Så var hela övervåningen städad mer eller mindre. Skönt att ha lite ordning runt sig igen! Nu är det middag på schemat. Makaroner och bacon blandat med cremé fraiche ska det bli idag, enkelt, lätt och gott. Dotterns älsklingsrätt.

VABar

Är hemma med en sjuk pojk idag. Han har haft feber i två dagar men nu är ha piggare. Idag är det förhoppnigsvis den där "dagen efter feber" dagen. Ska försöka att städa och plocka lite. Det är nästan som att gå runt i en sandlåda här hemma, det är bara sandleksakerna som saknas....

Testar att mobilblogga..

bild0557 (MMS)

Testar att mobilblogga..


Välkommen till min nya blogg!

Här kommer jag att blogga om det mesta i vårt liv. Jag har en annan blogg egentligen men har kört fast ordentligt. Tänkte börja om från början på en helt ny plats. Så får vi se hur det går. Hoppas att ni kommer att trivas här!